Blog

Kronplatz photo by Dolomiti Superski
Ski Holidays

Katera smučišča ponujajo najboljšo vrednost za ceno smučarskih kart?

Seznam evropskih smučišč, ki ponujajo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno, ko gre za smučarske karte.

Ker cene smučarskih vozovnic še naprej naraščajo, je za smučarje in deskarje ključnega pomena, da poiščejo proračunu najbolj prijazne možnosti, da bodo njihove zimske počitnice cenovno dostopne.

Read More »
Top 15 francoskih smučišč
France

Top 10 skijališta u Francuskoj

Koje skijalište odabrati?

Svi znamo da su francuska skijališta sinonim za nepregledne kilometre staza i ogromne količine snijega. No kako među mnogobrojnim skijalištima u francuskim Alpama izabrati ono pravo, po mom “guštu”?

Predstavljamo ti 10 najpopularnijih francuskih skijališta, od onih manjih i mirnijih – savršenih za obitelji i početnike, kao npr. Puy St. Vincent, Les Orres; pa sve do većih i razuzdanih, s dovoljno dinamičnog terena i za najzahtjevnije ovisnike o adrenalinu – poput Les 2 Alpes, Alpe d’Huez,…

Read More »
Top 15 francoskih smučišč
France

Top 10 smučišč v Franciji

Katero smučišče izbrati?

Vsi vemo, da so francoska smučišča sinonim za neskončne kilometre prog, zagotovljen sneg in odlične snežne pogoje. Kako pa naj med neštetimi smučišči v francoskih Alpah izberem tisto, ki bo najboljše in najprimernejše za moj smučarski oddih?

V naslednjem pregledu vam predstavljamo 10 najbolj priljubljenih francoskih smučišč, pa naj gre za mirnejša in manjša smučišča, primerna za družine in začetnike, kot so Puy St. Vincent, Les Orres; ali pa velikane s pestro ponudbo in dovolj izzivov za vsakega ljubitelja adrenalina, kot so Les 2 Alpes, Alpe d’Huez,…

Read More »
bad kleinkirchheim
Austria

Zašto je Bad Kleinkirchheim najbolji za novogodišnje skijanje

Skijalište Bad Kleinkirchheim jedno je od najbližih austrijskih skijališta, samo 270km iz Zagreba tj. oko 3.5h vožnje. Odlično je za obitelji, a ponuda smještaja u novogodišnjem terminu je među povoljnijima u Austriji. Skijalište ima ukupno 103 km staza, od toga 18 km plavih, 77 km crvenih i 8 km crnih staza. Posebna pogodnost za obitelji je ski karta za ‘mlade’ obitelji – roditelji djeteta neskijaša do 4 god. mogu naizmjence koristiti 1 ski pass.

Read More »