Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on google
Krompirjeve pocitnice

Krompirjeve počitnice: top ideje z najboljšo ponudbo za otroke

Ali že iščeš ideje za jesenske počitnice? Obalo je lepo obiskati tudi jeseni, ko so dnevi prijetno sveži in je možnosti za športne aktivnosti nešteto. Prav tako pa jeseni z vso družino lahko uživaš v toplicah, ne le ob wellness sproščanju, temveč tudi na zanimivih izletih po okolici. Oglej si zanimive ideje za jesenske počitnice v Sloveniji in na Hrvaškem v družinam prijaznih hotelih z aktivnostmi in animacijo za otroke in najstnike.

Krompirjeve počitnice v Sloveniji

1. Hotel Aquapark Žusterna v Kopru

Bazenski kompleks Aquapark Hotela Žusterna ponuja zabavo za vse starosti v notranjih in zunanjih bazenih. V pokritih bazenih se otroci lahko zabavajo v bazenu z igrali in tobogani, starši se lahko rekreirajo in sproščajo v ogrevanih bazenih z morsko vodo ali podvodnimi masažami in whirpooli. Hotel ponuja tudi bogato wellness razvajanje, animacijo in igrišča za otroke, mini klub ter športne in družabne aktivnosti.

2. Moravske toplice

Moravske toplice so ene izmed znanih slovenskih term, ki poleg zdravilnih in lepotilnih wellness programov ponujajo tudi nepozabna doživetja za otroke. Zunanji del kompleksa vsebuje številne adrenalinske tobogane, a tudi otroški park z igrali, peskovnikom, skakalnim gradom in trampolini. Notranji termalni park obsega kar dva nadstropja, za aktivnosti in zabavo v 1. in umirjeno sproščanje v 2. nadstropju.

3. Terme Ptuj

Terme Ptuj ponujajo zdrave navade za vso družino, z odličnim wellnessom za starše in termalnimi bazeni za otroke vseh starosti. Zraven so na voljo številne možnosti rekreacije na prostem in zanimivi izleti za aktiven družinski oddih. Za popolno vitalno doživetje je poskrbljeno z ukusno in uravnoteženo kulinariko in pestrim programom aktivnosti za vse generacije.

4. Terme Čatež

Terme Čatež so ene izmed najbolj priljubljenih slovenskih term za družinski oddih. Za najmlajše je tukaj čarobna gusarska ladja s skritim zakladom, malo starejši pa lahko lovije vale na progi za deskanje. Poleg tega vsebuje zimska Termalna riviera še številne tobogane, divjo reko, drevo doživetja tropske nevihte, slapovi, whirpooli in masažna ležišča. 

Krompirjeve počitnice na Hrvaškem

5. Družinski hotel Amarin v Rovinju

Igralnice in skrbno zasnovani programi Amarin Kids Kluba so razlog, da je ta hotel po oceni Trip Advisorja prva izbira za družine z otroki. Celotna ponudba hotela je prilagojena otrokom, od samopostrežnega eko kotička, otroškega fitnesa, domišljatih bazenov, znanstvenega kotička, kino dvorane, sobe z igrami in igrišči. Prav tako so na voljo animacijski programi, razdeljeni na več starostnih skupin in pa storitev zasebnega varstva otrok.

Family Hotel Amarin

6. Hotel Magal na Krku

Aminess Hotel Magal ponuja organizirane dejavnosti in športne vsebine v naravi za vso družino. Za zabavo najmlajših je poskrbljeno v zabavnem kotičku hotelske restavracije ter v Mirami mini klubu z prostorom za učenje in ustvarjanje skozi igro. Za malo starejše pa je tukaj Teen Room s priljubljenimi igrami, tekmovanji in turnirji po okusu najstnikov. Našli boste vse, kar je potrebno za sproščene družinske počitnice.

7. Kamp Ježevac na Krku

Kamp Ježevac na Krku zaradi obilja rekreacijskih in zabavnih vsebin za vse generacije predstavlja idealno izbiro za aktivne družinske počitnice na morju. Kamp ponuja ogrevane bazene z igrali za otroke, program Super Maro za otroke z igralnicami in otroškim igriščem, Teen lounge #parentsfree oazo za najstnike, Sport Park z večnamenskim igriščem in odbojko na mivki, najem kajakov in SUPov ter teniška in badminton igrišča.

Kamp Jezevac

8. Družinski resort Sol Garden Istra v Umagu

Družinam namenjen resort v Umagu je obenem tudi kolesarski hotel ter idealen za aktivne družinske počitnice. Poleg kolesarskih storitev so na voljo še številne športne možnosti, in sicer kar 26 teniških igrišč, večnamenski tereni, odbojka na mivki, golf & mini golf… Po šprotnem dnevu se lahko razvajate ob bogati wellness ponudbi sprostitvenega centra z številnimi tretmaji za nego telesa na osnovi medu, oljčnega ulja, sivke ali tartufov.

Residence Sol Garden Istra Umag

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Latest Posts

Top 15 francoskih smučišč
France

Top 10 skijališta u Francuskoj

Koje skijalište odabrati?

Svi znamo da su francuska skijališta sinonim za nepregledne kilometre staza i ogromne količine snijega. No kako među mnogobrojnim skijalištima u francuskim Alpama izabrati ono pravo, po mom “guštu”?

Predstavljamo ti 10 najpopularnijih francuskih skijališta, od onih manjih i mirnijih – savršenih za obitelji i početnike, kao npr. Puy St. Vincent, Les Orres; pa sve do većih i razuzdanih, s dovoljno dinamičnog terena i za najzahtjevnije ovisnike o adrenalinu – poput Les 2 Alpes, Alpe d’Huez,…

Read More »
Top 15 francoskih smučišč
France

Top 10 smučišč v Franciji

Katero smučišče izbrati?

Vsi vemo, da so francoska smučišča sinonim za neskončne kilometre prog, zagotovljen sneg in odlične snežne pogoje. Kako pa naj med neštetimi smučišči v francoskih Alpah izberem tisto, ki bo najboljše in najprimernejše za moj smučarski oddih?

V naslednjem pregledu vam predstavljamo 10 najbolj priljubljenih francoskih smučišč, pa naj gre za mirnejša in manjša smučišča, primerna za družine in začetnike, kot so Puy St. Vincent, Les Orres; ali pa velikane s pestro ponudbo in dovolj izzivov za vsakega ljubitelja adrenalina, kot so Les 2 Alpes, Alpe d’Huez,…

Read More »