Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on google

5 razlogov za poletni vikend obisk Kranjske Gore

1. Kopanje v jezeru Jasna.

S skokom v jezero Jasna se osvežite bolj kot na morju.

2. Poletno sankališče.

Doživite adrenalinski spust po 1500 m dolgi progi poletnega sankališča “Besna Pehta”.

3. Sprehod po naravnem rezervatu Zelenci.

Zelenci so talni izvir Save Dolinke in dom mnogim ogroženim živalskim ter rastlinskim vrstam. Zaradi svoje izjemne naravne lepote so tudi priljubljena točka za fotografiranje.

4. Obisk Bedančevega doma, kjer otroke čaka polno presenečenj.

Na vrhu sedežnice Vitranc je Bedančev dom, s čudovitim razgledom na Podkoren in Kranjsko Goro. In ne samo to – v njem se skriva kar nekaj novosti za naše najmlajše! Rezervirajte si vsaj pol dneva za raziskovanje!

5. Manj gneče kot na obali.

Namesto hrupa v prepolnih obalnih mestih uživajte v žvrgolenju ptic. Izkoristite do 40% nižje cene namestitev in si privočite sproščujoč oddih!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Latest Posts

Top 15 francoskih smučišč
France

Top 10 skijališta u Francuskoj

Koje skijalište odabrati?

Svi znamo da su francuska skijališta sinonim za nepregledne kilometre staza i ogromne količine snijega. No kako među mnogobrojnim skijalištima u francuskim Alpama izabrati ono pravo, po mom “guštu”?

Predstavljamo ti 10 najpopularnijih francuskih skijališta, od onih manjih i mirnijih – savršenih za obitelji i početnike, kao npr. Puy St. Vincent, Les Orres; pa sve do većih i razuzdanih, s dovoljno dinamičnog terena i za najzahtjevnije ovisnike o adrenalinu – poput Les 2 Alpes, Alpe d’Huez,…

Read More »
Top 15 francoskih smučišč
France

Top 10 smučišč v Franciji

Katero smučišče izbrati?

Vsi vemo, da so francoska smučišča sinonim za neskončne kilometre prog, zagotovljen sneg in odlične snežne pogoje. Kako pa naj med neštetimi smučišči v francoskih Alpah izberem tisto, ki bo najboljše in najprimernejše za moj smučarski oddih?

V naslednjem pregledu vam predstavljamo 10 najbolj priljubljenih francoskih smučišč, pa naj gre za mirnejša in manjša smučišča, primerna za družine in začetnike, kot so Puy St. Vincent, Les Orres; ali pa velikane s pestro ponudbo in dovolj izzivov za vsakega ljubitelja adrenalina, kot so Les 2 Alpes, Alpe d’Huez,…

Read More »