Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on google

Kako se na poletnem dopustu izogniti gneči?

Marsikdo si težko predstavlja poletni dopust brez obiska obale. Obmorska mesta so zato poleti najbolj obremenjena in je vrvež na obali enak vrvežu glavnega mesta. Zjutraj moramo zgodaj vstati, da rezerviramo mesto ob obali, sicer nimamo kam dati brisače. Cel dan poslušamo kričanje na prepolni obali in upamo, da nas kdo ne pohodi. Ko se po predolgi vožnji v koloni vozil vrnemo domov, pa ugotovimo, da se od vsega vrveža nismo kaj dosti spočili.

Predstavljajte si, da obstajajo obale, kjer nam za rezervacijo prostorčka za brisačo zjutraj ni potrebno prej vstajati, kjer nas od sosedov loči nekaj metrov namesto dva centimetra, namesto hrupa pa slišimo žvrgolenje ptic in še cene namestitve so poleti nižje za 40%.

Predlagamo, da letos preživite počitnice ob Bohinjskem in Blejskem jezeru, v objemu narave. Destinaciji nudita številne mirne kotičke in se na dopustu lahko res sprostimo.

Za ogled poletnih namestitev ob Bohinjskem jezeru kliknite to povezavo, za ogled namestitev ob Blejskem jezeru pa to povezavo.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Latest Posts

Top 15 francoskih smučišč
France

Top 10 skijališta u Francuskoj

Koje skijalište odabrati?

Svi znamo da su francuska skijališta sinonim za nepregledne kilometre staza i ogromne količine snijega. No kako među mnogobrojnim skijalištima u francuskim Alpama izabrati ono pravo, po mom “guštu”?

Predstavljamo ti 10 najpopularnijih francuskih skijališta, od onih manjih i mirnijih – savršenih za obitelji i početnike, kao npr. Puy St. Vincent, Les Orres; pa sve do većih i razuzdanih, s dovoljno dinamičnog terena i za najzahtjevnije ovisnike o adrenalinu – poput Les 2 Alpes, Alpe d’Huez,…

Read More »