Svetovanje uporabnikom pri izbiri smučanja

Pozdravljeni ljubitelj smučanja!

Ste pripravljeni na vznemirljivo priložnost? Če radi občutite sveži zrak na smučišču, ste radi v stiku z ljudmi in bi želeli svojo strast preoblikovati v delovno priložnost, potem imamo nekaj posebnega za vas!

Pri MountVacation se zavedamo, da so smučarska doživetja neprecenljiva. In zato si prizadevamo, da bi vsak smučar odkril popolno destinacijo. Smo ekipa, ki s srcem in znanjem skrbi za to, da vsak korak na belih strminah postane nepozaben.

Ali radi raziskujete nova smučišča v Evropi? Ste komunikativni in radi delite svoje nasvete? Imate nekaj ur prostega časa na teden, ki bi jih radi izkoristili? Če je vaš odgovor pritrdilen, potem ste morda pravi kandidat za našo ekipo!

Vsako leto našo spletno stran obišče več kot milijon navdušenih smučarjev, med njimi tudi več kot 100.000 Slovencev. In mi želimo zagotoviti, da bo vsaka njihova avantura popolna.

Kako? Z vašo pomočjo!

Smo prepričani, da je vsako potovanje odvisno od prave izbire. In prava izbira se začne s pravilno rezervacijo. Vaše poznavanje smučarskih navad, želja in natančnosti so ključne za to, da se vsak smučar odpravi na potovanje, ki ga bo navdušilo. Vaša strast do smučanja in želja po raziskovanju novih destinacij pa vam bosta pomagali zagotoviti, da bodo vsa pričakovanja gostov presežena.

Kar se tiče znanj, ne potrebujete posebnega tehničnega znanja. Poznavanje uporabe interneta, osnovna uporaba Microsoft Office in hitrost tipkanja so vse, kar potrebujete za uspešno opravljanje naloge.

Ponujamo vam izjemno priložnost:

  • Delo od septembra do marca, z možnostjo minimalno 20-urnega delovnega tedna (vikendi so vaši)
  • Fleksibilnost pri delovnem okolju – delo od doma in/ali iz pisarne
  • Možnosti zaposlitve: redno za določen čas, preko študentskega servisa ali preko podjetja

In seveda, vaš trud bo ustrezno nagrajen:

  • Fiksna urna/mesečna postavka
  • Delež od prodanega aranžmaja
  • Teden smučanja na začetku sezone
  • Teden smučanja na koncu sezone

Ste pripravljeni stopiti na smučišče uspeha in postati ključni del ekipe, ki ustvarja nepozabne smučarske avanture? Pošljite nam svoj življenjepis na info@mountvacation.com in se pridružite smučarski revoluciji!

Vaše smučarske strasti in komunikacijske veščine so vredne več. Pridružite se nam pri ustvarjanju nasmehov na smučiščih po Evropi. Vaša pustolovščina se začne zdaj!