Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on google
Skiing Dreaming

Zakaj je zdaj pravi čas, da razmislite o vaši naslednji destinaciji?

Rezervirajte zdaj! Po potrebi odpovejte kasneje brez stroškov odpovedi

 

COVID19 je med nami in verjetno ne bo izginil hitro!

Virus COVID19 nam je veliki večini zagrenil življenje. Zaradi zahrbtnega virusa, za katerega trenutno več kot očitno nimamo pravih rešitev, se večina svetovnih vlad odloča za zajezitev skozi omejevanja samega življenja in naših navad. Zavestno ali nezavestno nam spreminjajo naše navade, spreminjajo naša prepričanja v kaj je prav in kaj ne. Še posebej težko pa je v zadnjem času planirati svojo kratkoročno in dolgoročno prihodnost.

Verjetno smo vsi globoko v sebi prepričani, da se bomo s to novo boleznijo nekako navadili živeti in slej kot prej, bodo tudi znanstveniki in doktorji našli rešitev za bolj normalno kontroliranje samih okužb. Ta dan vsi nestrpno pričakujemo.

Že sedaj vemo, da dokler ne bomo dobili trajnostne rešitve za COVID19 virus, se nam bodo dogajali vali slabe volje skozi tako imenovane »lockdown-e« in vali sreče, ko bomo lahko zadihali in se gibali bolj prosto.

Kaj smo se naučili iz prvega vala COVID19 spomladi 2020?

Prvi val, spomladi 2020 je pokazal, da smo ljudje težko predolgo ujeti v »kletkah« svojih domačih okolij. Dokazali smo si, da potrebujemo potovanja, odkrivanje novih krajev, in spoznavanje novih ljudi.

Takoj, ko smo dobili vladno »zeleno luč«, da lahko potujemo, smo vsi praktično naenkrat želeli rezervirati svoj prihodnji dopust. Hkratni naval, je bil tako velik, da nobena prodajna služba v hotelih ali v agencijah ni bila dovolj velika, da bi lahko odgovorila na vse telefonske klice, vso elektronsko pošto in sproti vnašala vse rezervacije v sistem.
 
Veliko ljudi je bilo nejevoljnih, ker nikjer niso uspeli dobiti nikogar na telefon, čakali smo na odgovore po več kot 4 dni in na koncu smo bili razočarani, ker ni bilo več prostih kapacitet v terminu, ko smo imeli dopust. Prodajne službe so bile obupane, saj je navkljub 12-urnim delavnikom ostajalo po več kot 100 e-mailov neodgovorjenih vsak dan.
Turistični boni se bodo podaljšali, vsaj tako kaže!

Vladni predstavniki, vključno s premierjem vlade, so že v oktobru potrdili, da bodo turistične bone podaljševali. Trenutno še ni uradno, vendar glede na to, da bo turistična industrija zaprta praktično vsaj 40 dni, je realno pričakovati, da jih bodo podaljšali.

Kaj pomeni podaljšanje turističnih bonov za zimsko turistično sezono v Sloveniji?

To pomeni, da bomo v zimskem času imeli podoben naval na glavne turistične destinacije, kot je bilo to poleti. Smučarske destinacije bodo 100% zasedene večino časa. Prav zagotovo pa v času šolskih počitnic. Enako velja za terme in verjetno še kakšen predel Slovenije.

Rezervirajte zdaj, brez rizika in z možnostjo BREZPLAČNE odpovedi!

Pri MountVacation smo z večino hotelov in apartmajskih hiš v Sloveniji in tudi v tujini dogovorili zelo dobre pogoje odpovedi potovanja. Kar pomeni da lahko večino objektov brezplačno odpoveste vsaj do 14 dni pred prihodom, brez navedenega razloga, nekatere pa celo do 2 dni pred dnevom prihoda.

V primeru pa, da ne bi mogli potovati ali po Sloveniji ali pa v tujino, zaradi razlogov višje sile, kot so zaprtje teritorija kjer bivate, oz. zaprtje teritorija kamor potujete oz. bi vam bila odrejena obvezna karantena ob vrnitvi, pa je BREZPLAČNA ODPOVED do dneva prihoda.

Večina hotelov in apartmajskih hiš ima še proste kapacitete za večino zimskega obdobja. Izkoristite čas korona »lockdown-a« in si poiščite vašo naslednjo destinacijo.

Zakaj rezervirati zdaj?

Rezervirajte zdaj in si zagotovite idealno namestitev, v vašem idealnem terminu in po ceni, ki vam ustreza. Ne čakajte na dan, ko bodo omejitve odstranjene, ker se nam bo zgodilo identično, kot se nam je zgodilo spomladi. Najboljše destinacije bodo v visokih terminih razprodane, cene lahko zaradi povečanega povpraševanja hitro poskočijo.

NE POZABITE!

Praktično celotna Evropa ima »lockdown« vsaj do 30.11.2020 nekatere, kot npr. Avstrija do 6.12.2020. Takoj, ko se bodo nakazale sprostitve omejitev, bodo vsi ljudje planili hkrati, začeli iskati svoje namestitve, delati rezervacije in želeli izkoristiti čas prostega gibanja. Zaradi povpraševanja večjega od ponudbe in zato ker ima celotna turistična industrija ogromen izpad v letu 2020 in pričakuje dodatne izgube v 2021, je verjetnost, da se bodo cene zviševale velika.

BODITE PAMETNI rezervirajte BREZ STROŠKOV in RIZIKA

Rezervirajte zdaj in ne čakajte na LAST MINUTE. Vsaj v Sloveniji ga letos ne bo!

KAKO LAHKO REZERVIRATE?

Obiščite MountVacation.si in si poiščite svoj idealen dopust
Pokličite nas na 01 810 73 78
Pišite nam na: cs@mountvacation.com

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Latest Posts

Top 15 francoskih smučišč
France

Top 10 skijališta u Francuskoj

Koje skijalište odabrati?

Svi znamo da su francuska skijališta sinonim za nepregledne kilometre staza i ogromne količine snijega. No kako među mnogobrojnim skijalištima u francuskim Alpama izabrati ono pravo, po mom “guštu”?

Predstavljamo ti 10 najpopularnijih francuskih skijališta, od onih manjih i mirnijih – savršenih za obitelji i početnike, kao npr. Puy St. Vincent, Les Orres; pa sve do većih i razuzdanih, s dovoljno dinamičnog terena i za najzahtjevnije ovisnike o adrenalinu – poput Les 2 Alpes, Alpe d’Huez,…

Read More »