Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on google
2. val covid19

MountVacation Bon

Tukaj najdete vse podrobnosti v zvezi z “MountVacation bonom”, ki je vezan na rezervacije opravljene s turističnim bonom.

Vsaka oseba, ki unovči oziroma opravi rezervacijo s turističnim bonom do je upravičena do “MountVacation bona” katerega lahko koristi za rezervacijo zimskih počitnic. To velja samo za rezervacije opravljene na portalu mountvacation.si.

Dodatni bon vam bomo poslali na vaš email naslov po koriščenju turističnega bona, torej po vašem prihodu z dopustovanja, kjer ste unovčili turistični bon.  

Vrednost MountVacation bona je odvisna od vrednosti vaše naslednje rezervacije do 31.12.2021. Za višino bona si oglejte spodnjo tabelo.  

Dodatnega bona ni mogoče uporabiti skupaj z drugimi boni. 

Vrednost rezervacije od  do 

Vrednost MountVacation bona

300 € 499 € 20 €
500 € 699 € 30 €
700 € 899 € 40 €
900 € 1099 € 50 €
1100 € 1299 € 60 €
1300 € 1499 € 70 €
nad 1500 € 80 €

 

2 thoughts on “MountVacation Bon”

    1. Pozdravljen Srečko,
      Tudi kmečki turizmi sprejemajo turistične bone. Na MountVacation portalu je res, da jih ni veliko, nekaj pa jih je.
      Lep pozdrav, Dejan

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Latest Posts

Top 15 francoskih smučišč
France

Top 10 skijališta u Francuskoj

Koje skijalište odabrati?

Svi znamo da su francuska skijališta sinonim za nepregledne kilometre staza i ogromne količine snijega. No kako među mnogobrojnim skijalištima u francuskim Alpama izabrati ono pravo, po mom “guštu”?

Predstavljamo ti 10 najpopularnijih francuskih skijališta, od onih manjih i mirnijih – savršenih za obitelji i početnike, kao npr. Puy St. Vincent, Les Orres; pa sve do većih i razuzdanih, s dovoljno dinamičnog terena i za najzahtjevnije ovisnike o adrenalinu – poput Les 2 Alpes, Alpe d’Huez,…

Read More »
Top 15 francoskih smučišč
France

Top 10 smučišč v Franciji

Katero smučišče izbrati?

Vsi vemo, da so francoska smučišča sinonim za neskončne kilometre prog, zagotovljen sneg in odlične snežne pogoje. Kako pa naj med neštetimi smučišči v francoskih Alpah izberem tisto, ki bo najboljše in najprimernejše za moj smučarski oddih?

V naslednjem pregledu vam predstavljamo 10 najbolj priljubljenih francoskih smučišč, pa naj gre za mirnejša in manjša smučišča, primerna za družine in začetnike, kot so Puy St. Vincent, Les Orres; ali pa velikane s pestro ponudbo in dovolj izzivov za vsakega ljubitelja adrenalina, kot so Les 2 Alpes, Alpe d’Huez,…

Read More »